Uitnodiging workshop ‘Inventarisatie behoeften & promotie’
De workshop op 17 juni was een mooie eerste stap op weg naar een nieuwe, lokale voedselketen op De Uithof. Het doel van die bijeenkomst was om elkaar middels een workshop te leren kennen, actief te brainstormen over de uitdagingen en kansen, en te komen tot een gedeelde visie en intentieverklaring over hoe wij samen deze nieuwe keten op kunnen bouwen.
We hebben afgesproken om aan de volgende thema’s verder uit te werken:
- Promotie van lokaal voedsel
- Foodhub op het Utrechts Science Park (USP)
- Lokaal voedsel in de catering
Om lokaal voedsel op het USP succesvol te lanceren is het van belang om de voedselbehoeften van de consument te inventariseren. Daarom nodigen wij iedereen die een bijdrage wil leveren, danwel ook deel wil nemen aan de nieuwe keten uit om met ons de markt in kaart te brengen tijdens het volgende Toekomstatelier op 17 september op de Daktuin.
Programma workshop
- Terugkoppeling Toekomstatelier 17 juni
- Wat willen we weten van de consument?
- Welke tools gebruiken we hiervoor?
- Wie doet wat?
- Borrel
We zien je graag op 17 september vanaf 16:00 uur op de Daktuin!
We stellen het op prijs als je jouw aanwezigheid per e-mail bevestigt.
Alvast bedankt en tot dan!