Nieuw in de Local2Local-shop: biologische meergranen broodmix met veldbonenmeel van Zonnespelt

In 2014 richtte Rogier Scherpbier en Martijn Schieman Zonnespelt op, om de granen van biodynamisch akkerbouwbedrijf ‘De Zonneboog’ zelf te kunnen verwerken en verkopen.

In 2016 nam Rogier Zonnespelt over en realiseerde hij zelfstandige graanverwerking. Zonnespelt is inmiddels gespecialiseerd in de handel en verwerking van biologische en biodynamische granen. Daarnaast kunnen met deze verwerking veel soorten granen geschoond, gepeld en gescheiden worden. Zonnespelt is lid van Vereniging Flevofood en een aangesloten producent van Local2Local. Flevofood is een van de korte ketens waar Local2Local intensief mee samenwerkt om lokale producten regionaal af te kunnen zetten. Rogier’s mooie graanproducten zijn daarom al langere tijd ook beschikbaar in de Local2Local-shop.

Vorige week lanceerde Rogier een nieuw product: biologische meergranen broodmix met veldbonenmeel! Dit is een mix met een unieke samenstelling van verschillende soorten meel en bloem van granen. Daarnaast heeft Rogier veldbonenmeel toegevoegd. Puur natuur en bomvol vitaminen en mineralen. De combinatie van granen en veldbonen zorgt voor de kracht, malsheid en fijne smaak in het brood. Het veldbonenmeel heeft ook een positief effect op het langer mals en vers blijven van het brood. Biologisch, lokaal, puur en gezond! 

Deze bijzondere broodmix is beschikbaar per doos van 30 zakken van 600 gram en per doos van 3 zakken van 5 kg. Kneedse!