Project van de Hotel Management School Maastricht

Onder begeleiding van Sonia Vidal hebben 5 studenten van de Hotel Management School Maastricht hun eindmanagementproject bij Local2Local succesvol afgerond – en dat met een geweldig cijfer!

In de afgelopen 20 weken hebben ze hard gewerkt aan een diepgaand onderzoek. Ze spraken 101 horecaondernemers en brachten waardevolle inzichten in kaart, zoals:
– De meest gebruikte groenten en fruit per seizoen
– Welke productcategorieën de horeca liever lokaal wil inkopen
– Inzicht in hoeveel (percentage) horecaondernemers welke prijs bereid zijn te betalen voor lokale producten.

Dit onderzoek levert waardevolle kennis op over lokale en korte ketens. Benieuwd welke seizoensgroenten het meest gebruikt worden? Of hoe de horeca kijkt naar lokaal inkopen?

Neem contact met ons op! We delen graag inzichten en kijken uit naar nieuwe samenwerkingen.

Bedankt Maud van den Brandt, Aurea Jungerius, Pien Janssen, Floor van der Goot, en Maarten Liethof voor jullie inzet en veel succes met jullie volgende stappen!