• Hoe het werkt
  • Klant worden
    • Local2Local voor zakelijke klanten
    • Local2Local voor boeren
    • Local2Local voor collectieven
  • Onze regio’s
  • Over ons
    • Visie en missie
    • Organisatie
    • Partners
    • Utrecht Food Freedom
    • Taskforce Korte Keten
    • Smartchain
  • Bestellen
  • Nieuws
  • Talents
  • Let’s Get Local
  • Contact
Local2Local Local2Local
  • Hoe het werkt
  • Klant worden
    • Local2Local voor zakelijke klanten
    • Local2Local voor boeren
    • Local2Local voor collectieven
  • Onze regio’s
  • Over ons
    • Visie en missie
    • Organisatie
    • Partners
    • Utrecht Food Freedom
    • Taskforce Korte Keten
    • Smartchain
  • Bestellen
  • Nieuws
  • Talents
  • Let’s Get Local
  • Contact
Local2Local
Home / Events / Seizoensopening Pakhuis de Zwijger: voedsel uit de regio & elkaar vasthouden

Seizoensopening Pakhuis de Zwijger: voedsel uit de regio & elkaar vasthouden

Seizoensopening Pakhuis de Zwijger: voedsel uit de regio & elkaar vasthouden

De seizoensopening in Pakhuis de Zwijger gisteravond (1 sept) was een bijzondere, energieke avond met reflectie, muziek uit de onderbuik van Mokum, mooie gesprekken, aspiratie, commitment…en supersmakelijk; het diner was samengesteld uit regionale producten, met o.a. de vollegrondsgroenten van Martin Topper van Zonneheerdt, de kazen van Sophie de Groot van Groene Hart Coöperatie, de weidevogels-vriendelijke Boeren van Amstel-zuivel van Michel Penterman uit het Amstelland, tot en met de langoustines van Hendrik Kramer, de enige Noordzeevisser van Amsterdam.

Mark Frederiks van Amped/Local2Local: “Gisteren had ik de eer om tijdens de start van het jaarprogramma van Pakhuis de Zwijger een hulpvraag te stellen namens ons collectief boeren voor de uitrol van een regionaal, regeneratief voedselsysteem in de MRA.

Samen werken aan voedsel uit de regio

Relevanter dan ooit, met alle grote maatschappelijke uitdagingen. Een uitdaging waarbij wij allen nodig zijn om de nieuwe ‘Stelling van Amsterdam’ vorm te geven. De kracht van de natuur gebruiken om ons als mens te beschermen.

Er is nu commitment en financiering voor een grote, gedragen beweging naar een regeneratief voedselsysteem, geven Ilse Zaal en Carlo Verhart aan.

De volgende stap is om samen te zorgen dat de afzet gaat groeien, de echte waarde van voedsel gemeengoed wordt en in de tussentijd houden wij elkaar vast, zoals Samuel Levie aangaf.

Speciale dank aan Servaz van Berkum, programmamaker van Pakhuis de Zwijger!

May the soil set us free!!”

  • Future of Food-portret: Fruithal Smits
    Previous BerichtFuture of Food-portret: Fruithal Smits
  • Next BerichtHarvest Heroes 2022 - Reelz of the Week
    Future of Food-portret: Fruithal Smits

Local2local

Bestellen
Hoe het werkt
Klant worden
Onze regio’s
Over ons
Nieuws
Contact

Klant worden

Supermarkten
Zorginstellingen
Kennisinstellingen
Voor medewerkers
Horeca
Catering
Boodschappen op het werk
Particulieren

Contact

Local2Local BV
Fort bij ’t Hemeltje
Fortweg 9
3992 LX Houten
klantenservice@local2local.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

© 2020 Local2local B.V. – Privacyverklaring – Algemene voorwaarden

Local2local_icon

 – Partners –

            EU4Advice

Copy

 

Reacties laden....