Een duurzame toekomst

Verantwoorde keuzes

Transparantie staat bij ons centraal in onze duurzame missie. In lijn met bio regio’s, CSRD, de Green Deal en de SDG’s zorgen we ervoor dat producten rechtstreeks van lokale boeren naar onze klanten gaan. Dit verkleint de ecologische voetafdruk en garandeert eerlijke prijzen voor boeren. Door met ons samen te werken maken we verantwoorde keuzes voor mens en milieu.

Microbioom en biodiversiteit

We zetten ons ook in voor het behoud en de verbetering van het microbioom in de grond en de biodiversiteit in het landschap. Gezonde bodems zorgen voor vruchtbare gewassen en dragen bij aan de veerkracht van ons voedselsysteem. Door deze principes te integreren in onze keten, helpen we mee aan een duurzamere toekomst voor landbouw, natuur en mens.

Samen stappen vooruit maken?

Korte transportafstanden en minder plastic

Met onze focus op duurzaamheid hebben we logistieke routes geoptimaliseerd, waardoor de transportafstand van 20.000 naar maximaal 150 kilometer per gerecht is teruggebracht en we tot 70% minder plastic verbruiken. Onze producten komen rechtstreeks van de bron naar jouw locatie, wat goed is voor het milieu én eerlijke prijzen voor boeren garandeert.

Kwaliteit en continuïteit

De basis van elk gerecht ligt in de kwaliteit van de ingrediënten. Zodra jouw keuken- en serviceteams met onze producten werken, merken zij direct het verschil. Dit verhoogt de motivatie van medewerkers en de tevredenheid van gasten. Ontdek ons uitgebreide assortiment.

Respect voor product en omgeving

Onze korte keten begint bij zorgvuldig geselecteerde regionale boeren, telers en producenten die met respect voor de natuur, omgeving en het product werken. Zo kunnen wij jou verse producten leveren die langer houdbaar zijn en minder verspilling veroorzaken.